Menù Degustazione di sei portate - Six courses tasting menu
BBQ Pleurotus mushroom - mixed mushrooms - red tea
Squid- cauliflower
Handmade cappellacci pasta - ricotta cheese - chard - sour butter - chestnuts
Orecchiette pasta - turnip tops - ginger - anchovy sauce - mullet bottarga
BBQ Snapper fish - pickled puntarelle chicory - lemon
Apple tarte tatin - vanilla cream
Il menù degustazione è da intendersi per l'intero tavolo.
The tasting menu is served to the whole table - Water and wines excluded
Starters
BBQ Pleurotus - mixed mushrooms - red tea
Squid - cauliflower
Savoy cabbage
Pasta dishes
Handmade pappardelle pasta - cardoncelli mushrooms
Orecchiette pasta - Apulian turnip tops - ginger - anchovy sauce - mullet bottarga
Handmade cappellacci pasta - Apulian ricotta cheese - chard - sour butter - chestnuts
Risotto - pumpkin - Apulian caciocavallo cheese - olives
Meat/fish dishes
Dongo pork belly - beer - Apulian wild chicory
BBQ Snapper fish - pickled puntarelle chicory - lemon
Desserts
Apple tarte tatin - vanilla cream
Tenerina cake - dark chocolate cream - almond praline
Coperto e pane gratuiti
Vez Ristorante © - Tutti i diritti riservati.